Omzetverdubbelaar

Maak kennis met het meest ondernemende programma van Nederland. Wij hebben het eens omgedraaid: eerst doen en daardoor leren! Dus in jouw eigen bedrijf praktisch samen aan het werk met jou en jouw team. Op basis van 12 jaar groeikennis en ervaring en bewezen aanpak, samen ondernemen naar een heel concreet doel: omzet verdubbelen!


Rene Hendriks

Ik ben René Hendriks, Business accelerator bij McSense. Mijn passie is om de talenten van de ondernemer en zijn teamleden te bewegen en te helpen groeien. Mijn achtergrond is Analytisch Chemicus met 25 jaar sales en marketing ervaring op internationaal directie niveau bij succesvolle IT bedrijven waar onder Managing Director van Lenovo. Vanuit McSense ben ik de business engineer die op basis van Business Intelligence en door menselijke verbinding werkelijk het doel bereikt. Dit kan alleen met focus en commitment aan maximale groeikracht en dus omzetgroei.

Ervaring in de omgekeerde apenrots

In 25 jaar Internationale Business ervaring heb ik alles mogen zien, ervaren en leren. Hierbij begint alles met Business Informatie en Focus. Door gebruik te maken van bewezen succesvolle methodieken SAM® – 90ROUNDS® en de “Omgekeerde Apenrots” brengen we de mensen in een Commit cultuur en is groeikracht als resultaat gewaarborgd. Als business engineer help ik jou graag, als een van de teamleden van McSense, tijdens het meest ondernemende groeiprogramma van Nederland: de Omzetverdubbelaar.

Mijn motto: Business Informatie, Focus en Commit geeft resultaat