Ocentri groeit door

OCENTRI (www.ocentri.com) gaat gestaag verder met de uitrol van haar product SAM en de hierbij behorende dienst 90 Rounds. SAM is bedoeld voor Sales managers, accountmanagers en directieleden/managers van bedrijven. SAM is branche onafhankelijk en is volledig online beschikbaar. SAM geeft samen met 90ROUNDS een groei van 25% per jaar. Inzicht en focus geeft resultaat. Dat weten ze ook bij DER KREIS, Avance, Avantage Cloud Solutions en PinkRoccade

90ROUNDS

Met 90 Rounds zorgen onze business engineers dat de sales mensen weten hoe ze SAM inzetten om voorspelbaar en Comitted te zijn. Hierdoor groeit de omzet met minimaal 25% per jaar.

Nieuwe klanten

We hebben weer een aantal nieuwe mooie klanten mogen verwelkomen waar we heel erg trots op zijn aangezien het niet de minste zijn. Zo zijn we bijvoorbeeld in Januari 2017 begonnen met Pink Roccade en een nieuwe groep van het automatiseringsbedrijf Avantage Cloud Solution hebben we in Februari geheel begeleid om SAM te gaan gebruiken. Verder gaan we Dutch ICT en Avantage Managed Services in Juni geheel omzetten naar SAM en Pipedrive.
Sam draait volledig via de Cloud, tweeweg autheticatie vindt plaats via een mobile device. Verder werken we met landelijke dekking met onze specialisten op top niveau op IT en change management.