Checkpoint Orange

Checkpoint Orange bestaat al meer dan 13 jaar. Ja die tijd is snel gegaan. Waren we in Mei 2004 nog samen met een mooie groep mensen die allen dachten na drie weken vertoeven in Portugal met de klanten. "Dit mag niet stoppen". Maar hoe hou je dit in leven.. zie hier de start van de oprichting van Checkpoint Orange. Wij zijn samen met Jan Buskermolen, Milfred Hart een van de eerste leden van oprichting. Al dertien jaar bij elkaar. Jan die elke keer weer met zijn team onbeschrijvelijke team meetings bedenkt en organiseert voor ons. Even voor het beeld dat zijn er minimaal al 46 stuks.

Weet u het nog EK2004

Het Europees Kampioenschap van 2004 kent een verrassende organisator (Portugal) én een verrassende winnaar: Griekenland. Nederland vecht zich door de groepsfase en strandt uiteindelijk in de halve finales.knotsgekke weken, een jaar aan voorbereiding om klanten te selecteren voor elke wedstrijd. Een grote marketing machine die ervoor zorgde dat wij groeide, en de banden met onze klanten maximaal aanhaalde.

Checkpoint Orange & Artis

Checkpoint Orange ARTIS GELION Rene Hendriks
enige weken geleden kwamen we samen in Artis, in het nieuw aan te leggen Olifanten verblijf was onze Joop Saan de man die ons samen met de ontwerper uitlegde welke beleving een Olifant heeft en wat hem elke dag bezighoud. Hoe kan je op een kleine ruimte het beeld geven aan de Olifant, die toch 20.000 km2 in zijn geheugen kan opslaan om het jaar door te komen. Fantastisch wat een beleving om mensen aan het woord te zien die zo bevlogen zijn. Ons doel van deze sessie was om onze grotere groep weer eens te treffen. Doen we ook maar minimaal 4 maal per jaar :-) .

Groeps dynamiek

Checkpoint Orange GELION Rene Hendriks ARTIS OLIFANTEN Een Checkpoint Orange groep die al meer dan 13 jaar geleden is onstaan. Ondernemers op zeer verschillende gebieden een specialist. Uniek. denk hierbij aan Pharmacie, Vastgoed, Investments, ICT Workplace, ICT inhuur, Sales specialisten, Security, Marketing en Communicatie, Financieel advies, Oldtimers, Transport, Voetbal bestuurlijk en natuurlijk noodstroom voorzieningen. We vergeten er wel een aantal, maar laat zien hoe divers we als groep zijn. allen ondernemers die groeikracht voorstaan. Optimaal werken. Maar ook innovatie zoals marketing automation en sales robotisering zijn thema's waar mensen van de groep aan werken. Wij werken alleen samen bij verbinding van de mensen. Wij vinden dat niets verplicht is. De dagen dat we met elkaar zijn zal nooit als focus hebben het samenwerken met onze bedrijven. Nee dat onstaat wel als dat nodig is.