EBOOK-GROEIKRACHT

15 Top Business Experts geven hun beste tips, waar iedere ondernemer direct voordeel uit kan halen. (Gratis) Zij voorspellen wat je het beste kunt doen in hun vakgebied, om van 2017 een succesvol jaar te maken. Realiseer groei op alle gebieden van je bedrijf. Dit resulteerde in het EBOOK-GROEIKRACHT en 7 andere ondernemersvraagstukken. Indien je deze gratis zou willen ontvangen neem dan contact met ons op via DEZE LINK.

Tineke Rensen

Initiatiefneemster Tineke Rensen heeft ons bij elkaar gebracht en het E-book samengesteld. Alle credits aan haar energie als top sportvrouw en top onderneemster om dit te realiseren.

Ondernemers willen ondernemen

8 Ondernemers Thema's Mindset - Plannen - Branding - Slimme Business Tools - Team - Groeikracht - Relaxed Ondernemen - Hulptroepen
Met dank aan deze 15 top-ondernemers: Willy van Vuuren ' Annemarie van Gaal ' Tineke Rensen ' Aartjan van Erkel Arko van Brakel ' Wendy Broersen ' Jan Vermeiren ' René Savelberg Rene Hendriks ' Mark Bongers ' Peter Linsen ' Bastiaan van den Noort Robert Bridgeman ' Pieter Monsma ' Nienke van Bezooijen
MEER SUCCES, MEER VRIJHEID, MEER IMPACT voor ONDERNEMERS

Zou je ook in aanmerking willen komen voor het gratis E-BOOK - neem dan contact met ons op. Dan sturen we deze direct naar je terug.