PURE hybride Cloud

Op 18 september 104 organiseerde Fencer & Pure Factory een evenement waarbij de klanten en doelgroep meer informatie kregen over deze PURE Hybride Cloud. Het event dat in Amersfoort plaatsvond werd goed bezocht. Wij hadden gekozen voor het thema De klant heeft de toekomst.

Ronde tafel

Tijdens de ronde tafel was het doel om samen met de mensen dieper in te gaan over het gedrag van mensen in een aantal branches. Hoe komt het toch dat Nokia en KODAK de boot ergens hebben gemist, of juist de HEMA en Bol.com zo in de lift zitten op dat moment. Hoe hebben zij ingespeeld op het gedrag van de klanten van vandaag. wat beweegt een klant. Waar hebben ze behoefte in. Voor zakelijke dienstverleners is het van groot belang dat zij innovatie blijven toepassen en verwerken in hun aanbod. De VP van Ricoh Learning Services nam ons mee in zijn reis over het nieuw opzetten van leren bij kinderen op de basis school. Wat is gedrag van kinderen, hoe kan een kind leren? Hoe zorg je voor binding met je doelgroep (Kids). Ricoh liet een aantal toepassingen zien die vele malen verdergingen dat wat we nu wisten. We begrepen dat we de R van Realistisch uit ons denken moesten halen om zo de weg vrij te maken voor nieuwe innovatieve oplossingen. Zo ook voor advocatuur en notariaat. De beide doelgroepen waren goed vertegenwoordigd. We werden aangezet om eens echt verder te kijken dan alleen maar een woord "Cloud", wat kan je daar nu mee, hoe kunnen we dat toepassen. door het open format van spreken werden we allen uitgedaagt om ook onze diensten verder te ontwikkelen naar nog meer PURE ... Een goed advies bied waarde.. een Cloud is op korte termijn een gemeengoed .. dus blijf waarde toevoegen. En dat heeft Fencer groot gemaakt.. Service management... goed advies.

Pure werken

Ons motto is : Loop niet te hard van stapel. Overhaasten is géén optie! PURE hybride Cloud is een andere manier van denken en werken. Het is een op maat oplossing passend bij uw organisatie en wensen om op deze manier een eigen Cloud te bouwen en te beheren. Doordat niet alles, maar de juiste delen in de cloud mogen, soms is dat een goede keus, maar soms ook even niet. Wij geven ondersteuning aan bedrijven die de stap maken om hun IT of delen ervan in de Cloud onder te brengen. Hierbij staan migratie, projectmanagement en service management centraal waarbij de gehele omgeving in zijn vorm beheerd kan worden.

PURE Hybride Cloud

Wij werken samen met voorlopers in de markt. Zij hebben de kracht om de huidige innovaties toe te passen in producten en diensten die we graag willen ontdekken. Pure Hybdride Cloud diensten maakt gebruik van de meest geavanceerde technologieën van IBM, Cisco en VMWare en maakt gebruik van een Cloud Provisioning Engine® ontwikkeld door Dutch Cloud en IBM. Binnen de "PURE Hybdride Cloud by Design" dienst kan er een volledige, met een eigen infrastructuur geïntegreerde, Cloud infrastructuur opgezet worden waarbij fysieke capaciteit kan worden toegevoegd.

Pure flexibiliteit

Zeker daar waar het gaat om bedrijfskritische omgevingen waar waarborging van kwaliteit en een hoge mate van beschikbaarheid noodzakelijk zijn, kunnen wij met onze PURE Hybride Cloud diensten voorzien in deze behoefte. Eindklanten krijgen maximale invloed op de wijze waarop de "clouds" worden geleverd en beheerd, maar de omgevingen zijn ook geschikt voor uiteenlopende audit toepassingen zoals bijvoorbeeld ISO27001, NEN7510 en een 3402-verklaring. Daarnaast betaalt u daadwerkelijk voor hetgeen er wordt gebruikt en wordt er maximale flexibiliteit in contractduur en mogelijkheden geboden.

Langdurige relatie

Wij bieden organisaties de mogelijkheid om optimaal te profiteren van de voordelen van Cloud diensten waarbij de langdurige technische kennis en ervaring van haar specialisten wordt ingebracht. Doordat volledige verantwoordelijkheid kan worden genomen, wordt Fencer IT vaak gebruikt als een extensie van de bestaande IT-afdelingen waarbij veelvuldig persoonlijk contact is over het beheer en onderhoud van de cloud infrastructuur. De eindklant kan zich dan concentreren op haar bedrijfskritische applicaties en bedrijfsprocessen.